• Czakó Vendégház
  Egész évben!

  megnézem
 • Várjuk vendégeinket
  Szilvásváradon!

  megnézem
 • Ár:2.500 Ft-tól

  Szeretettel várjuk
  A Czakó Vendégházban!

  megnézem
 • Millenniumi Kilátó
  A közelben

  megnézem
 • Fátyol-vízesés
  15 perc a háztól Kisvasúttal

  megnézem
 • Lipicai ménes
  A szomszédban!

  megnézem
 • Bükk-fennsík

  megnézem
Kutyások figyelem!

 

Továbbra is várunk mindenkit, aki házi kedvencével szeretné a szabadságát eltölteni, viszont a kutyákra vonatkozó szabályaink szigorodtak. Vendégházunkba/nyaralóinkba csak jól szocializált, szobatiszta kutya hozható, akinek a szobában/nyaralóban kell lennie. A nyaralók teraszán ugyan tartózkodhat, de a vendégház közös helyiségeiben és az udvaron már nem! A füves udvart a kutya nem használhatja, az a gyerekek részére van fenntartva. Ott csak áthaladhat, amíg pórázon kiviszed a kerítésen kívülre! A ház mögött hatalmas üres terület található, ahol kutyád kedvére szaladgálhat.

A kutyásoknak ágyneműt (paplant, párnát) biztosítunk, de ágyneműhuzatot nem, azt minden gazdinak hoznia kell magával!

Ha kutyás vagy és úgy tervezed a nyaralásodat, hogy a kutyát bent hagyod a szobában, amíg Te jössz-mész, akkor kérlek, ne hozd el magaddal! A kutyás vendég a kutyájával kirándul, vagy éppen a kutyájával pihen a szobában.

Ha Te is így gondolod, akkor szeretettel látjuk kedvencedet is, természetesen felár ellenében. Rossz, esős, sáros idő esetén, ha a kutya lábát nem takarítod meg és behordja a sarat, sértődés ne essék, ha rendkívüli takarítást kell fizetned.

A kutya szerződött partnerünk éttermébe is bevihető.

 

Ajánlataink!

Összes ajánlat

A környék látnivalói:Szilvásvárad és a környék látnivalói, nevezetességei:

Képek a vendégházról

Képgaléria

Üdvözöljük a Czakó Vendégház honlapján!


Programlehetőségek, Szolgáltatások
Szilvásvárad és a környék bemutatása

Kevés olyan település akad, amely kis méretével ellentétben oly sok ajándékát őrzi a természetnek és az emberi szellemnek, mint Szilvásvárad. A Bükk hegység már önmagában a látnivalók kimeríthetetlen sokaságát kínálja a pihenni, túrázni vágyóknak...
Tovább